Direktlänk till inlägg 22 mars 2007

att löpa eller inte löpa det är frågan...

Av elaina - 22 mars 2007 22:06

Imorse fick jag ett sms från min tremänning.( min moders kusins barn heter så på hälsingemål/norrländska.Vad kallar ni i övriga världen dom personerna för? Syssling, pyssling, Karlson på taket?)Hur som helst så undra hon om jag ville vara med i deras lag till Blodomloppet 7/6.Min spontana svar blev:"Nejtack,löpning är ingenting för mig. Men tack som tänkte"Nu är ju inte hon av den sorten som ger med sig så lättvindligt, nej.Hon förklara vänligt men bestämt att man minsann kunde välja att gå oxå,samt om man så vill; nöja sig med 5km eller ta en hel mil, när man ändå håller på.Just då va jag på väg in på ett möte å hade inte tid att tänka eller ta nå´t beslut, så jag bad att få återkomma. Efter mötet så gick min mobil inte att väcka: tvärdöd!(Yippie! nå´ra timmars besluts-respit!)Men innan Sonen gick i säng mecka han till mobilen så nu funkar den igen. OCH jag överväger att svara: "-Kära G3, klart jag hänger på erat team å stödjer blodomloppet, blodfattig som jag är!"Fast detta förpliktigar förståss: Die Konditionen,den lilla jag hade, raserades ju total härom veckan när jag låg däckad (å inte ens orka blogga!) Den bör ju förbättras avsevärt, för att jag inte ska behöva flämta som en blåsbälg bland alla hurtiga människor å skämma ut hela tjocka släkten. Kärbons familj kommer förmodligen OXÅ att stå å vifta glatt med små vimplar.Å dom vill man ju inte heller göra besvikna. Pallar jag trycket?Som ni hör är jag i valet å kvalet. Är velig på ren svenska! Men kanske det kan funka som en morot för mig? Jag behöver ju komma igång med tanke på benproppen. Å hur skönt vore det inte att komma iform inför sommaren oxå! (Besväras än mer av värmen, när kondisen är i botten.) Bara en så´n sak som att slippa hamna på efterslänten när övriga familjen drar iväg uppför backarna lätt som en plätt på cykelturer etc.Hmmmm, många fördelar vore det, men bäst att sova på saken... (Om G3 kanske rent av läser detta då finns det ingen återvändo, =}, hon kommer ju att läsa mellan raderna å höra att jag nog, kanske, eventuellt överväger att vara med å som den envetna Qwinna hon är så kommer hon då inte att ge sig förrän hon förmått mig att avlägga motions-löftet!)Har jag egentligen något val? Vad tycker ni? Finns det nån mer i detta avlånga Blogglandet som tänker begå Blodomloppet? (*bankar in i huvudet* : det-är-kul-att-motionera!)=0)

 
 
Ingen bild

Syster Yster

23 mars 2007 11:10

Klart du ska ställa upp!!!!!! T.o.m jag har ju varit med i ett annat lopp i Uppsala x antal år sedan. Jag överlevde trots att vi valde den längra sträckan . Fast sanningen var att vi gick mest, joggade lite och vilade mellanåt. Tror att vi var bland de sista som kom i mål. Men vad gör det, jag klara milen i allafall! Så ställ upp för den goda sakens skull! och du får ju en tröja och en medalj att hänga runt halsen.

 
Ingen bild

nenna

23 mars 2007 11:51

Det låter väl kul!? Bara de övriga deltagarna i laget inte är joggingfantaster så ska du väl fixa det och du behöver inte springa det räcker med att GÅ 5 km. Det kan ju faktist sporra dej att börja/fortsätta träna mera.

 
Ingen bild

mimmi

23 mars 2007 12:46

Vi var ett gäng från jobbet som var med för nå´t år sen. Ganska kul, man fick ju en fikapåse, så efteråt satt vi i gröngräset och hade det trevligt. Go for it baby!
Va´ kostar det i anmälningsavgift i år då?

 
Ingen bild

A lter Ego

23 mars 2007 15:40

YES, du kommer att klara det verkar so med allt annat du tar dig för. tror du kan klara av det mesta i din väg & 5kilon är väl inte så lång?
So Long!
AE

 
Ingen bild

Systerdotra i Norrköping

23 mars 2007 19:52

Klart att du ska bege dig ut på en runda! Det känns kanske jobbigt just nu...men tänk så stolt du känner dig sen när det är avklarat och som nenna skrev kanske det rentav sporrar dig att fortsätta motionera! På med joggingskorna nu moster...jag lovar att jag hejar på dig om än inte på plats!
Puss och kram hela dan!

 
Ingen bild

elaina

26 mars 2007 22:05

Jag viker mig för majoriteten å hänger på!
(hujeda mi´!) TACK för er support!
=0)

 
Ingen bild

Tant Tagg

27 mars 2007 11:00

Som en upplysning i kategorin onödigt vetande, kan jag berätta att i Världens Ände heter en tremänning a-kusin. Det gör det i Finland och i den engelskspråkiga världen också.
Nej, jag avstår frivilligt från att springa. Inte ens en T-shirt skulle få mig att begå ett lopp springandes. Min rekomendation: GÅ! Om du ska ställa upp vill säga. Man kan också försätta sig i situationen att bo 6 km från bussen. Då får man motionera vare sig man vill eller inte :-)

 
Ingen bild

elaina

27 mars 2007 17:49

Tackar Tant T!
Sån´t tycker vi tvärtom är intressant vetande i "LapplandsVäsby": fyrmänning torde då bli b-kusin, eller?

Springa äner jag inte göra, möjligen gå hurtigt.
=0)

 
Ingen bild

G3

28 mars 2007 09:26

Hej L3!
Klart du ska vara med!! Du gör något bra för dig själv, för de som behöver bli blodfyllda och så förgyller du ju vår picnic!

Kramar från
G3, som kommer att njuta av Djurgårdsluften, picnic-maten och sällskapet...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av elaina - 25 mars 2017 13:13

En sak som fascinerar mig mest av allt i denna värld på Tellus är att barn blir till! HUR kan dessa mikroskopiska spermier å ägg bli en levande varelse ?!?  Liv är verkligen ett totalt mirakel, vilket sker i ett mikrokosmos...tänk om vi här-å-nu-l...

Av elaina - 28 maj 2016 14:39

En MYCKET regning e.m./kväll i fjol sommar va vi på en visning av utgrävningarna som vi kunnat se från vårat sängkammarfönster, det va mycket fascinerande å vi tog flera bilder på fascinerande fynd. Dessvärre hittar jag inte igen dom i skrivande stun...

Av elaina - 12 februari 2016 19:17

Istället för att slänga bort köttben+ styckslamsor, kycklingskrov å fisk-/ lax- huvud+ ev skaldjursrens, går det utmärkt bra att koka fond till soppor å grytor av det! Brukar i frysen ha typ 2l. tomma glasslådor å spara tills dom blir fulla av; ox-/ ...

Av elaina - 29 november 2014 14:30

Ibland kan det hända sig att en totalt glömmer bort att lägga överblivet kaffebröd i plastpåse. Liksom matbröd som säljs i nån sorts halvpapperspåse brukar det bli torrt å tråkigt redan dan efter, för att inte tala om vad trist det är efter en liten ...

Av elaina - 15 april 2014 19:12

Häromdan begav mej ut på en SOLskenspromenad runtomkring i dom vackra omgivningarna:             I år gick det att ta sig runt "KyrkSjön" ända bort till "Herrgårn", där står flera runstenar som jag nu detta år änteligen kom fram till ! ( i fjo...

Presentation

Gör mig glad: skriv en rad!

KattFnatt

Fråga mig

8 besvarade frågor

OMRÖSTNING!

Vad tycker Du om FISKBULLAR?
 JätteGOTT! speciellt i hummersås...
 Jovars, helt OK vardagsmat.
 Njaaa, finns det inget annat så...
 URS, inget vidare!
 FY! över min döda tunga!
 Sa Du kattmat?

Samma datum tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

HUMOR!

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards