Alla inlägg under oktober 2009

Av elaina - 4 oktober 2009 18:52

Om så är fallet kan jag rekommendera våran TraderaAuktion!

Klicka för att visa Megabild! Trådlösrouter, D-link DIR-635,

En Ferrariröd läckerbit...

;o)


Av elaina - 4 oktober 2009 13:31

Här är det helt uppåt väggarna emellanåt!

Alldeles nyss fick Maken nå ryck å börja slita ut köksinventarierna! Jaaa, möblemanget alltså, inte skåpen å bänkarna! På bilden här nedan har han hoppat upp på bordet för att svinga sig i gardinerna!

Näää, vi hjälptes åt att plocka ner "allt-ihopa-ting" för han har plötsligt fått för sig att han ska måla resterande köksväggar i vår älskade "glögg-färgade" fondväggs-kulör. (Sådan är han Maken: kan gå å ruva på saker å ting länge å väl åsså helt-apropå-ingeting så händer det grejjer å då äre bara att hänga på!)


Har jag förresten berättat hur det kom sig att vi valde just den nyansen? 

Om tillräckligt många undrar tar jag å berättar det,

 men först lite kanelbullar efter grundmålningen...

;o)

Av elaina - 2 oktober 2009 15:48

Du har säkert hört talas om att människor i utlandet blir bortförda och får sina njurar stulna av organtjuvar på svarta marknaden ? ! ! 


Nu har det tydligen även börjat i Sverige!

Jag har nämligen råkat ut för något liknande; 


I våras stals mina lår från mig över natten. Jo då, jag gick till sängs med mina lagom stora lår och vaknade upp med någon annans lår! Ja, det hände bara sådär snabbt. De nya låren hade konsistensen av havregrynsgröt. Vems lår är det och vad hände med mina? Jag tillbringade hela sommaren med att leta efter dom. Till slut, arg och sårad, hann jag inte mer än resignera och acceptera att jag för alltid skulle fortsätta mitt liv i jeans förrän tjuvarna slog till igen!


Min rumpa var nästa offer. Jag vet att det var samma gäng eftersom dom gjorde sig besväret att matcha min ända med låren, som dom snott redan tidigare. Men min nya ända hade dom satt dit minst 1½ decimeter längre ner än mitt original! Nu förstod jag att jag skulle bli tvungen att ge upp jeansen till förmån för långa kjolar istället.


Sedan insåg jag att även mina armar blivit utbytta. En morgon när jag fönade mitt hår blev jag vettskrämd över att se ett gigantiskt gäddhäng på min överarm dingla fram och tillbaka takt med hårborsten jag använde för att föna mitt hår. Det var riktigt läskigt - min kropp har blivit utbytt en del efter en annan.


Vad skulle hända härnäst?


När min stackars hals plötsligt försvann och jag istället fått den ersatt med en kalkons, bestämde jag mig för att gå ut och berätta min historia. Kanske kan det skydda åtminstone resterande svenskor från kroppsdelsseparation och rädda den övriga svenska kvinnligheten från kroppsligt förfall?

 

Härmed anropas hela Sveriges kvinnliga befolkning: Vakna upp och känn lukten av nybryggt kaffe!
 
Det kan vara sista gången Du använder Din ursprungliga näsa! Dom där plastikkirurgerna använder riktiga implantat och kroppsdelar som dom stulit från Dig och mig! Nästa gång någon Du känner berättar om något dom lyft - titta noga igen och ta för sjutton reda på från vem! Var det från Dig?


Det här händer kvinnor dagligen! VARNA DINA VÄNNINNOR!


:o]

 
 

P.S Häromdan trodde jag någon stulit mina tuttar. Jag låg på sängen och plötsligt var dom borta! Men när jag hoppade ur sängen kunde jag dra en lättnadens suck - dom hade bara gömt sig i mina armhålor medan jag sov. Nu har jag dom gömda innanför linningen i mina byxor.

Av elaina - 2 oktober 2009 15:09

Är alldeles seg i roten idag, allt verkar gå i u-l-t-r-a-r-a-p-i-d å jag fumlar mig fram å får ingenting gjort känns det som om. Har visserligen vattnat blommorna å faktiskt lagt ut våran förra router på Tradera, men allt det övriga på min att-göra-lista är som ogjort.


Nä, detta tarvar en stor balja java...

#0}


Av elaina - 2 oktober 2009 11:15

Hade tänkt kliva upp med barna idag, men det sket sig: somna om å sov åt hellelle för länge! Blir så sur på mig själv när jag gör det! Flera timmar bortslösade som jag hade kunnat göra en massa nyttiga saker;


  • Vattna blommorna å rensa ut bland dom stackars plantor som i sista stund räddades undan från nattfrosten på loftgången. (vette f-n hur jag ska få plats med dom inne: risken är stor att katterna river ner dom)

 

  • Plocka ihop å rensa undan på nyss nämnda plats: bära upp på vinden m.m (hmm, vinden borde oxå röjjas)

 

  • Lägga ut ettpar3 stycken av våra överflödiga saker på Tradera(av nån underlig anledning så tycker jag det är så krångligt, fastän det gått jättebra flera gånger. oförklarlig mental spärr ? )

 

  • Skura ur kylskåpet (det kanske låter som overkill, men där är dö-äckligt nu. Hör tydligt Moderns förmanande röst:  " - Huvudsaken det är rent i köket å på toan ") Ugnen tog jag förra helgen: uäck!

  •  Tvätta lakan, har en hel tvättsäck med två ombyten som snart kryper sin väg känns det som. (= 7underlakan+8 påslakan, suck!)

 

Så nu har jag absolut inte tid att sitta här utan ska transformera mig till en oerhört effektiv å flyhänt människa!



Återkommer när jag gjort klart alltihop!

eller åtminstone hälften...

;o)

Av elaina - 1 oktober 2009 15:45

På Plantaget har dom "tag 3-betala för 2",så jag shopsar loss... :-)

Av elaina - 1 oktober 2009 07:15

Å med tidsenlig menar jag att bloggen iklätt sig ROSA kläder

för att det är OKTOBER å det är den rosa månaden!!!


Det är oxå en lite sorglig månad ty för 6 år sedan slutade Vår Äldsta Syster sina dagar här på jorden. Hon hade haft bröstcancer, blivit friskförklarad men sjuknade in igen efter nåt år å då gick det fort utför.


j@v£a  tragiskt för oss alla, men framför allt  för hennes Söner, våra SyssSöner! Hon fattas oss! Även om man inte nu längre går å sörjer dagligdags så är det nu å då som det stinger i hjärtat å strupen vrids om å gråten stiger i ögona: att en så genomsnäll människa sku behöva drabbas av nå dylikt...


:´o}


PS: skänk en slant till BröstCancerFonden vettja!


Presentation

Gör mig glad: skriv en rad!

KattFnatt

Fråga mig

8 besvarade frågor

OMRÖSTNING!

Vad tycker Du om FISKBULLAR?
 JätteGOTT! speciellt i hummersås...
 Jovars, helt OK vardagsmat.
 Njaaa, finns det inget annat så...
 URS, inget vidare!
 FY! över min döda tunga!
 Sa Du kattmat?

Samma datum tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26 27
28
29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

HUMOR!

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards