Alla inlägg under september 2007

Av elaina - 17 september 2007 21:34

Horizontellt mest hela dagen, med avbrott för toalett besök å utfodring med soppa&the´. Två Alvedon senare: ett kort utfall i skrubben som resulterade i att jag hitta igen å damma av min gamla laptop. Glädjande nog så gick det att veva igång den oxå! Nu har jag dessutom skruvat isär å mekat ihop den trasiga diskettenheten, tja vad ska en stackars fattig flicka göra?


Dessutom orka jag skriva allt det här;      (sparat å överfört från diskett)


Hej!

Nu testar jag att skriva ett stycke brödtext å sen spara ner det på en stenålders-diskett. Hoppas naturligtvis att det ska fungera bra, så att jag kan skriva en liten rapport fastän jag är sängliggande.


Testar dessutom utifall att jag kommer ihåg fingersättningen från skrivmaskinskursen jag gick för kanske 20 år sedan. Å tänk det funkar riktigt bra: det är bara några bokstäver som jag skrivit fel på. Någon hastighet äre ju inte fråga om men det är ju ingen tävling det här. Tecknen som punkt å komma osv. är jag också tvungen att tjuvkika på för att hitta igen. Annars äre mest ful ovana som gör att jag ideligen tittar på tangenterna.


Kanske jag ska ta å tillverka en så´n där skärm av papper som döljer tangenterna: på så vis får jag bara så lov att lära mig var respektive tangent är för vardera bokstav utan att kasta ett getöga på tangentbordet !?!


Den värsta hemläntan har gått över, tror det kom över mig med så´n kraft bara för att jag inte är riktigt frisk. Förkylningen gör väl att både immunförsvaret å känslobarriären raseras?

Vågar mig inte på att ringa till varken Mamma eller Syss, då sätter jag säkert igång å storbölar å jag är nog snorig som det är! Imorrn kanske jag slår en signal, beror på hur jag känner mig.


Blir nog inge jobba antar jag, om inte jag blir mirakulöst frisk under natten. Men det är föga troligt, jag har väl åkt på det alla andra gått omkring å burit på: Kärbon, arbetskamrater, Svåger m.fl



inte alls nå´synd om mig...Usch vad varmt det blev i knäet utav laptopen, men jag kanske har feber oxå så det gör sitt till? Sonen va just in med en stor mugg the´, (halvljummet, men vad gör det!) GullUngen Min!!! Dotra ville inte vara sämre Hon heller: står nu å gör fruktsallad som jag tror det är stor risk chans att jag blir bjuden på. TACK Sötnos!



Kärbon kom hit med VicksBlå å apelsiner när Han hörde att jag va sjuk. När jag t.o.m går hem från jobbet, då vet dom att det är riktigt allvarligt. Lite bättre känns det dock när jag kan palla upp mig å hålla kontakten med omvärlden nå´n stund emellanåt. Men nu får det räcka för ikväll, förtog mig nog alldeles, tur att det är dags att gå å lägga sig för oss alla.

GOD NATT Mina Vänner å Alla som jag inte känner...

#0´)



Av elaina - 17 september 2007 16:35

När Alvedonen gick ur kroppen i f.m kände jag mig riktigt risig: sjukskrev mig å gick hem. Nu har jag sovit nå´ra timmar men känner mig bara såååå tröÖött å lessen, Mamma...

#´0/

PS: är drabbad av grym hemlängtan

Av elaina - 16 september 2007 16:54

Vi hade 17 banankartonger med loppisgrejjer när vi for,

men bara 12st. när vi for hem 684pix rikare!

Så precis att den rundtur "Gyllene Cirkeln" som researrangören erbjudit oss

 på Island går på 690:-! (Har just bokat in mig på den)

TACK alla som handla av mig/Kärbon (jodå Han förestod "musik- å film-avdelningen) Vill det sig väl står vi nästa söndag igen om hälsan å kärleken består.


Fast jag känner mig inte så vidare pigg nu: snorig å varm om kinderna.

Blev lätt nerkyld av att stå där på fd danspalatset parkering å ska nu lägga mig å vila en stund innan det är dax att hämta barna vid tåget. Sen bär det av på fotbolls-match å taekwondo-träning, bäst att ladda med två Alvedon å en CDbok...

#0´]

Av elaina - 16 september 2007 16:17

Så här svara Fredrik på mitt mail ang. ful-länkeriet;


HejTack för informationen.

Uppenbarligen så är det någon som har registrerat bloggagratis.com och gjort/pekat den till en porrsida. Jag har nu sett till så att man inte kan länka till den sidan via kommentarer på folks bloggar.

MvhFredrik


BRA jobbat Fredrik, tack för att Du besvara mitt mail...

=0)

Av elaina - 16 september 2007 07:19

Vakna med ett ryck prick 7.00 å konstatera: Vackert Väder= LOPPIS!!!

Så först käka vi frulle å nu äre full rulle: bilen ska packas propparns full!

Måst ju få in pengar till ISLANDSresa: kom å handla om ni har vägarna förbi Gamla Danspalatset Yesterday uti Brottby/Vallentuna...

=0)

Av elaina - 15 september 2007 20:44

Har just avnjutit en favoritmåltid lagad av Kärbon;


Fetaostfyllda baconlindade lövbiffsrullader

  • Skär fetaost i stavar+soltorkad tomat i strimlor, om Du gillar det. 
  • peppra så många lövbiffsskivor som Du beräknar gå åt (ca 2/person)
  • rulla in osten å ev.tomaterna
  • linda baconskivor runt ruladerna
  • bryn tills fin färg runt om
  • lägg i en ugnssäker form
  • häll matlagningsgrädde över
  • skjuss in i ugnen ca en kvart20 da´r
  • häll av spadet från formen å red av i kastrull

servera ris eller klyftpotatis till!

 mmmmmmmmm....

=0P


Av elaina - 15 september 2007 18:32

OBS!

En oseriös eller för att tala klarspråk pornografisk hemsida

använder sig av bloggagratis.se för att länka till sin sida!


Det verkar som om dom bara ändrar postfixet .se till .com

när nå´n länkar hem till sig vid en kommentar!

 Vete fan hur det går till men nu är jag förbannad, igen!

 (jodå jag har MonsterMamma Tshirten på mig)


Kolla noga hur era länkar "kommer ut" när

den ni kommenterat hos godkänt den:

om den slutar på .com KLICKA INTE!

DOM OSERIÖSA FÅR JU BETALT PER KLICK!

å det ska vi banne mig inte gynna!!!


Nu ska jag försöka få kontakt med Bloggagratis editorn Fredrik,

va under tiden vaksamma...


>0(


 

Av elaina - 14 september 2007 18:13

MonsterMamman in action...YIPPIE (not!), nu har jag ytterligare en förklaring till varför det varit så gråtmilt dom sista dagarna:

första fasen av PMS.

Del två inträdde under e.m då jag explosionsartat tala om QualityTime med barnafadern så han backa! (blire snö imorrn så vet ni varför)

Han tillät att det va OK att barna inte kom till dom ikväll, eftersom han själv ändå är bortrest till i morron kväll. vill barna gärna åka till honom för utlovad kvalitets-tid istället för styvmors-förvaring å småsyskon-barnvakteri.






Annars brukar jag inte va särskilt tuff när jag talar med honom. Blir mest bara trrröÖött å gör allt för att va så diplomatisk som möjligt för undvika segdragna konflikter.


explosivt innehåll...Kanske uppbådade jag lite extra jävlar-anamma denna gång, inte bara pga PMS, utan även tack vare min

fetgrymma egenhändigt designade Tshirt?


(fetgrym va Sonens utlåtande)


För ett bra tag sedan va jag kund hos en TryckFirma å  för halvannan vecka sen kom dom med ett svåremotståndeligt erbjudande: "Designa Din egen Tshirt GRATIS" (portokostnad tillkom)


Eftersom jag emellanåt (en gång i månaden närmare bestämt) blir lite instabil, för att inte säga labil, så har jag länge tänkt att det vore bra att kunna förvarna mina medmänniskor om detta:

>>Nu är hon på gång, beware!<<



Så detta är resultatet av min ide´: en Tshirt att ikläda sig dom dagar det är som mest kritiskt å familjen å andra dödliga bör varnas för att klampa på. På dess baksida står dessutom några praktiska å handfasta tips&råd.

Vissa situationer behöver på så vis inte bli så upphaussade å andra kan elimineras till ett minimum. Både själva Mamman å alla i hennes omgivning får på så sätt en mycket lugnare å trevligare tillvaro.


Kanske jag ska trycka upp flera å starta försäljning? Måhända är det många som har denna Qvinnliga åkomma å vill skona sig själv å di närmaste lite lidande?

För blir man bara bemött med lite förståelse och prima choklad så stillar det sig

 liksom olja på vågorna.

Kom ihåg var ni såg den först...

=0D


Presentation

Gör mig glad: skriv en rad!

KattFnatt

Fråga mig

8 besvarade frågor

OMRÖSTNING!

Vad tycker Du om FISKBULLAR?
 JätteGOTT! speciellt i hummersås...
 Jovars, helt OK vardagsmat.
 Njaaa, finns det inget annat så...
 URS, inget vidare!
 FY! över min döda tunga!
 Sa Du kattmat?

Samma datum tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2007 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

HUMOR!

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards