Alla inlägg den 27 september 2007

Av elaina - 27 september 2007 23:47

Fick mail ikväll från en Go´Vän uppe i Norr;


>>Jag har fått ett sms från Norge som tydligen går runt stora delar av världen just nu. Jag återger det i sin helhet här, och jag uppmanar er att sprida det.


"In support of our incredibly brave friends in Burma: May all the people around the world wear a red shirt on Friday, September 28. Please forward"


Översättning:

"Som stöd för våra otroligt modiga vänner i Burma: Kan alla människor världen över bära röda tröjor på Fredag den 28. September. Skicka meddelandet vidare."


Snälla, skriv in detta i era mobiler och skicka det vidare till så många som möjligt! Då hörs vi inte bara... Vi syns! Låt diktaturen veta att de har världens ögon på sig. Sprid det också via er kontaktlista på er mail.Vi kan göra skillnad!


Gå ut med din röda tröja synlig, du kommer nog att bli förvånad över hur många röda tröjor du kommer att se. Låt oss få se ett hav av röda tröjor runt hela världen på fredag. Om du inte kan använda den på jobbet, så kan du byta om innan rasten och visa var du står.


Nu måste vi alla jobba för att göra vår värld till ett bättre ställe, ett tryggare ställe, Låt munkarna få återgå till sina stilla liv i klostren. Munkarna är inte kampdugliga. De är intellektuella som har fokuserat på frid i många århundranden.

Carpe diem                                         <<

Av elaina - 27 september 2007 19:57

Som ni kanske förstår så har jag inte riktigt tid att blogga ikväll, tror jag.


Men jag vill med dessa enkla rader TACKa er Allesammans för att ni finns, att ni läser vad jag skriver OCH att ni ger er tid att kommentera: allt detta gör mig så glad å  att jag känner mig "sedd".


Imorrn vid denna tiden är jag i "Rökvik"= Reykjavik, men röka det tänker jag absolut inte göra, möjligen dricka isländsk öl. Kärbon visa på nå´ra sorter som fanns med i Hans öl-bok, som han fick av sin Brorson en gång.


Brännvinet "Svarta Döden"däremot tänker jag sky som pesten. Lovar ävenledes att inte äta surHaj heller. Men plockfiskur å massa annat typiskt isländskt ska jag prova på: har ju inte åkt till Island för att äta pizza...

! =0)


PS: här hitta jag en intressant sida: X

Presentation

Gör mig glad: skriv en rad!

KattFnatt

Fråga mig

8 besvarade frågor

OMRÖSTNING!

Vad tycker Du om FISKBULLAR?
 JätteGOTT! speciellt i hummersås...
 Jovars, helt OK vardagsmat.
 Njaaa, finns det inget annat så...
 URS, inget vidare!
 FY! över min döda tunga!
 Sa Du kattmat?

Samma datum tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2007 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

HUMOR!

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards