Alla inlägg den 2 mars 2008

Av elaina - 2 mars 2008 19:45

Det enda som avbröt tystnaden idag va när en granne ringde å fråga om jag ville överta en dubbelsängram i furu. Jag betackade mig (betacka låter väl avmätt å så mena jag ju inte, jag gör bara inte med någon dubbelsäng just nu) men lovade höra mig för om nån annan i bekantskapskretsen behöver?


Kanske därför jag kom att formulera rubriken som en travesti på han tysken Raemarkes boktitel "På västfronten intet nytt" ?


På sjukfronten kan jag meddela att här varit fullt krig med; ingefära-gevär, vitlöksgranater å CvitaminBomber i dagarna tre mot bacillerna. Om inte det är så att det är VIRUS som ordnat släktmiddag på mina slemhinnor? Lär mig aldrig skillnaden, vilket det är om man får feber?

Skit samma: "baskelusker" brukar vi kalla dom, sjuk blir man vilket som.

Det rimma så då äre sant!


Helt i sin riktighet är även det faktum att jag, inom den närmaste ½timmen, har för avsikt att inta horisontal-läge. Inte ens en hel armé sku kunna stoppa mig från det. Om nån sku komma på tanken att försöka hindra mig, behöver jag bara andas ut för att få dom ändra sysselsättning. (har i vanliga fall, av å till, dålig andedräkt: efter tre dar i strid kan den framkalla yrselanfall hos känsliga varelser)


Men först en dust mot Karius å Baktus och den onda  "VisdomsGeneralen" åsså en GodnattSaga till oss alla, dessvärre inte på originalspråket, som annars lägger sig som bomull kring både öron å hjärtat...


#0}

Presentation

Gör mig glad: skriv en rad!

KattFnatt

Fråga mig

8 besvarade frågor

OMRÖSTNING!

Vad tycker Du om FISKBULLAR?
 JätteGOTT! speciellt i hummersås...
 Jovars, helt OK vardagsmat.
 Njaaa, finns det inget annat så...
 URS, inget vidare!
 FY! över min döda tunga!
 Sa Du kattmat?

Samma datum tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

HUMOR!

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards