Direktlänk till inlägg 22 februari 2009

Nu har jag just kommit ut ur garderoben...

Av elaina - 22 februari 2009 13:36

 

Dessvärre måste jag göra ev. förväntansfulla "Lotusar" besvikna: jag har inte blivit lagd åt andra hållet. Nej, jag har ägnat dagen åt att rensa i min garderob/ klädkammare, men behövde nu en välbehövlig kaffepaus det va därför jag gick ut därifrån. (-Sorry om jag gjorde nån besviken/ upprörd)


Det är inte klokt vad med kläder jag har, fastän jag sällan shoppar å aldrig följer modet! Kanske just därför det blivit så mycket under årens lopp: eftersom jag inte bryr mig om modets växlingar utan bara följer humörets eller årstidens sådana, så har jag ju kvar vissa älsklingsplagg år efter år.


Men för en tid sedan bestämde jag mig för att efter att jag använt ett plagg å vädrat/ tvättat det sku jag vända den galgens "krok" utåt som en markering. Dom kläder som jag nu ser att jag inte använt på en hel höst- å vinter- säsong tar jag mig en funderare på om det är nån idé att ha kvar. De plagg som jag ändå sparar måst jag sen ha burit innan våren/sommaren kommer, annars åker dom oxå till bättre behövande!


Perfekt dag för denna sysselsättning;

* Maken å Bonus är ute å övningskör samt hälsar på bekanta

* Dotra är med en Kompis på sportlovsmatiné å glassbarsbesök

* Sonens gav sig nyss ut i pulkabacken med sin Kamrat

* Sigge&co sover i godan ro, så jag har kunnat röja ostört


Nä, lite påtår på det här så går jag igång igen...

=o)


PS: hur många plagg har Du rensat ur Din garderob på sistone?

 
 
Rapphönan

Rapphönan

22 februari 2009 21:58

Jag har inte rensat ut särskilt mkt kläder de senaste 10 åren som vi bott här...

http://rapphonan.bloggagratis.se

 
grynet

grynet

23 februari 2009 18:06

Inga grderoe sen i julas men väl en låda i köket full med massa grejjer och ett skåp fult med plasburkar. (Hur många burkar behöver man?)

http://grynet,bloggagratis.se

 
maraia

maraia

23 februari 2009 18:24

Det känns som att jag inte har haft så mycket att rensat ut, på dom här dryga tre åren (sen jag fick skaffa mej en NY garderob). Men faktiskt så tror jag att det är dax NU.
När man ställer sej i garderoben å inte tycker att man har nånting att HA PÅ SEJ, eller att NÅTT PASSAR IHOP. Så känns allt bara hopplöst......hmmmm.

Det har nog blivit en del inpulsköp, bara för att jag inte hade nånting.

Nu har jag iaf köpt två par jeans på bara ett par månader.
Det första paret tyckte jag va´ "svindyra",enligt mina mått mätt.499:- fast jag tror att jag hade en rabatt kupong då oxå, så egentligen va´dom nog inte så dyr när jag tänker efter.(Kanon sköna är dom iaf,å snygg)
Nu har jag precis varit på Lindex och inhandlat ett par jeans som va´skit billiga, 199:- minus 30 procent, så för 139,50 hoppas jag att dom är LIKA sköna.

Ha det gott

http://www.kaiza.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Syss

24 februari 2009 22:38

Usch, nu får du mig att känna mig så där obehaglig till mods. =0( För rensa i garderoberna borde jag faktiskt oxå göra. Fast egentligen var det inte såååå hemskt länge sedan vi gjorde en kraftansträngning och hiva iväg en hel del urväxta, slitna och inteavändapålänge ytterkläder. MEN se´n blev säckarna stående, först idag kom jag mig för att åka till Dacapo med dem. Det känndes iaf bra! =0) Sov gott det ska jag försöka göra. Har soooov morgon i morgon börjar först kl. 9.00 Skööönt!

 
ingela....typ

ingela....typ

25 februari 2009 20:42

Har rensat ur massor...har tidigere haft svårt för att slänga,tror alltid man behöver det nångång.....men nu e jag inne i en ur rensnings period o jag passar verkligen på...innan jag ångrar mej,typ....och det känns sååå skönt att göra sej av med gammalt,både i garderoben o inom sej själv :) kram

http://imagaia.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av elaina - 25 mars 2017 13:13

En sak som fascinerar mig mest av allt i denna värld på Tellus är att barn blir till! HUR kan dessa mikroskopiska spermier å ägg bli en levande varelse ?!?  Liv är verkligen ett totalt mirakel, vilket sker i ett mikrokosmos...tänk om vi här-å-nu-l...

Av elaina - 28 maj 2016 14:39

En MYCKET regning e.m./kväll i fjol sommar va vi på en visning av utgrävningarna som vi kunnat se från vårat sängkammarfönster, det va mycket fascinerande å vi tog flera bilder på fascinerande fynd. Dessvärre hittar jag inte igen dom i skrivande stun...

Av elaina - 12 februari 2016 19:17

Istället för att slänga bort köttben+ styckslamsor, kycklingskrov å fisk-/ lax- huvud+ ev skaldjursrens, går det utmärkt bra att koka fond till soppor å grytor av det! Brukar i frysen ha typ 2l. tomma glasslådor å spara tills dom blir fulla av; ox-/ ...

Av elaina - 29 november 2014 14:30

Ibland kan det hända sig att en totalt glömmer bort att lägga överblivet kaffebröd i plastpåse. Liksom matbröd som säljs i nån sorts halvpapperspåse brukar det bli torrt å tråkigt redan dan efter, för att inte tala om vad trist det är efter en liten ...

Av elaina - 15 april 2014 19:12

Häromdan begav mej ut på en SOLskenspromenad runtomkring i dom vackra omgivningarna:             I år gick det att ta sig runt "KyrkSjön" ända bort till "Herrgårn", där står flera runstenar som jag nu detta år änteligen kom fram till ! ( i fjo...

Presentation

Gör mig glad: skriv en rad!

KattFnatt

Fråga mig

8 besvarade frågor

OMRÖSTNING!

Vad tycker Du om FISKBULLAR?
 JätteGOTT! speciellt i hummersås...
 Jovars, helt OK vardagsmat.
 Njaaa, finns det inget annat så...
 URS, inget vidare!
 FY! över min döda tunga!
 Sa Du kattmat?

Samma datum tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

HUMOR!

RSS


Skapa flashcards