Direktlänk till inlägg 31 augusti 2007

TACKar så mycket för alla "isländska" gratulationer...

Av elaina - 31 augusti 2007 22:28

ingen missunnsamhet så långt örat kan nå...


Va med  SyssDotra B. in till City idag å yra runt i ett lyckorus!

(Är frotfaramde alledes omtunlad :) ) Shoppa lite smått&gott; örhängen, halsband, hårspänne åsså kanderad ingefära (som jag garanterat få ha alldeles för mig själv!) Åt lunch på kungshallen, libanesiskt blev det.


Rätt som det va blev jag uppringd utav Mr.BiCykleRepairMan: han ville dels meddela att min cykel va klar för avhämtning, men oxå för att tala om att han hört på radion å känt igen mig på rösten! (Jag har nog inte riktigt fattat vidden av detta här ? )


Ikvällst när jag va på middag med mina ArbetsKamrater så berätta jag förståss om "Den Otrolig Turen" å dom blev oxå så glada för min skull. Å Chefan lova kompledig måndag på rak arm!

Under efterrätten slår det mig plötsligt: -Men Gu´jag har ju inget pass ja´!


Kommer nog att bli en hel del grejjer att tänka på de närmsta veckorna;

Vad har dom för valuta? Hur mycket fickpengar går det åt tro? Vad ska jag prioritera islandströja eller tölt-ritt? Behöver det ena utesluta det andra?

Hur lyder den isländska nationalsången? Kanske kan det va en fördel att lära sig att säga på isländska: "-Goddag, jag är från Sverige å fattar ingenting"...


=0D

PS: OM ni bara viste vad TACKsam jag är; dels att vi vann OCH att det strömmar så mycket lyckönskningar emot mig, både här på bloggen, via mail/sms å på telefonerna: det värmer minst lika mycket!



 
 
Sabina

Sabina

1 september 2007 00:06

Halloj igen=)

Självklart får du länka till min sida, Jag ska försöka besvara frågorna så gott jag kan... Priset på Islandströjor kan jag inte direkt i huvudet, men kan kolla på jobbet mitt i souvernitshopen på söndag..

Valuta är Isländska Kronor, 1000 ISK = ca. 110 SEK.. Så jag räknar och har visat sig vara hyfsat rätt.. enklast så iaf! =)

Vanigaste maten, är garanterat Lamm & Fisk.. Min favorit mat är plokkfiskur, är som potaismos blandat med fisk gratinerat med ost.. Tycker det är riktigt gott.. Sedan finns det skyr som är som en sorts youghurt.. Märket skyr.is är bäst.. Speciellt smaken Blåbär, gärna med mjölk.. Kleinar är kleinetter, vilket man äter dagligen.. Annars är det ganska mycket grytor och stuvningar, som känns lite som hemma..

Typiska souvernier är nog lammulls produkter, hudvårdsprodukter från Blue Lagoon är också något många köper.. Annars är det nog roligare att lägga pengarna på uppleverlser.. Är det något speciellt inplanerat?? Någon utfärd?? =)

Gud vad glad jag är för din skull.. Tack föratt du frågade om det är nått vi vill ha, men inte vad jag vet just nu, kanske blir sugen på nått svenskt fram tills du åker.. =) Sverige är endå riktigt bra, får man lov att säga som utlandsvensk som det så fint heter..

Men som sagt fråga på=) Länkar till dig nu, så jag lätt hittar dig! =)

Grattis igen!

http://binaswe.bloggagratis.se

 
Kajsa

Kajsa

1 september 2007 09:38

Va kul med vinsten! GRATTIS!!

http://livetpoenpinne.bloggagratis.se

 
Ingen bild

svägerskan

2 september 2007 21:19

GRATTIS GRATTIS!!Jättekul!Spännande (och dyrt) är det på Island - men helt outstanding kan jag lova. Men vilka är det du ska åka med? Hade velat hör dig när dom ringde! Och 080808?? När/Var/Hur...jättekul (titta du rimmade jag ju!) o större släkt ska vi bliva åsså.. Själv har jag prexis landat här hemma efter en helt underbar kärleksfull vecka i Samos, men här hemma kom vardagen brutalt tillbaka, reda efter en ½-timme stod man o stekte köttbullar till hungriga grabbar. Kram på dig så syns vi SNART!

 
Ingen bild

elaina

2 september 2007 23:00

Hej Svägerskan å Välkomna hem, till vardagen!
Härligt att höra att ni haft det Kärleksfullt! Här äre oxå romantiskt med förkylningar o.dyl 080808 är ännu på planeringsstadiet: P står vid rodret men jag är med å rycker i seglet lite...
=0)
PS:va det en weekend Du oxå va iväg t Reykjavik? MÅSTE ha en loppis snarast för att dra in lite extra deg!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av elaina - 25 mars 2017 13:13

En sak som fascinerar mig mest av allt i denna värld på Tellus är att barn blir till! HUR kan dessa mikroskopiska spermier å ägg bli en levande varelse ?!?  Liv är verkligen ett totalt mirakel, vilket sker i ett mikrokosmos...tänk om vi här-å-nu-l...

Av elaina - 28 maj 2016 14:39

En MYCKET regning e.m./kväll i fjol sommar va vi på en visning av utgrävningarna som vi kunnat se från vårat sängkammarfönster, det va mycket fascinerande å vi tog flera bilder på fascinerande fynd. Dessvärre hittar jag inte igen dom i skrivande stun...

Av elaina - 12 februari 2016 19:17

Istället för att slänga bort köttben+ styckslamsor, kycklingskrov å fisk-/ lax- huvud+ ev skaldjursrens, går det utmärkt bra att koka fond till soppor å grytor av det! Brukar i frysen ha typ 2l. tomma glasslådor å spara tills dom blir fulla av; ox-/ ...

Av elaina - 29 november 2014 14:30

Ibland kan det hända sig att en totalt glömmer bort att lägga överblivet kaffebröd i plastpåse. Liksom matbröd som säljs i nån sorts halvpapperspåse brukar det bli torrt å tråkigt redan dan efter, för att inte tala om vad trist det är efter en liten ...

Av elaina - 15 april 2014 19:12

Häromdan begav mej ut på en SOLskenspromenad runtomkring i dom vackra omgivningarna:             I år gick det att ta sig runt "KyrkSjön" ända bort till "Herrgårn", där står flera runstenar som jag nu detta år änteligen kom fram till ! ( i fjo...

Presentation

Gör mig glad: skriv en rad!

KattFnatt

Fråga mig

8 besvarade frågor

OMRÖSTNING!

Vad tycker Du om FISKBULLAR?
 JätteGOTT! speciellt i hummersås...
 Jovars, helt OK vardagsmat.
 Njaaa, finns det inget annat så...
 URS, inget vidare!
 FY! över min döda tunga!
 Sa Du kattmat?

Samma datum tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

HUMOR!

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards