Alla inlägg under mars 2007

Av elaina - 21 mars 2007 22:59

Det här med att barn har svårt att hålla ordning på sina rum är inte det minsta överdrivet! Oftast beror det på att det är för mycket prylar som gör det rörigt.Därför har vi nu bestämt att barna ska rensa ut på sina rum och att senare fram i vår ska vi ta det till en loppis. Dom själva ska va med å hjälpa till att sälja OCH få förtjänsten! Gissa om det kommer att rensas friskt!Får nog vara med å styra upp så dom inte skeppar iväg allt.Någon affektionspryl kan ju vara kul att ha kvar när man blir äldre oxå!(själv letar jag ju fortfarande i, om än inte vild, mer stillsam, men ändock FÖRTVIVLAN efter min grötsked, med Norges motsvarighet till John Blund:Ole Lukköje! Kärbon tror att jag skeppat iväg den på loppisen vi hade i ifjol somras. *får-lite-svårt-att-andas*-Helige Antonio, låt det icke vara sant!!!) Dotra röjde rätt bra förrförra helgen oxå å jag lovade då att jag sku lägga upp bilder på hennes rum här på bloggen, för hon va så stolt över va fint hon gjort! =0)

Av elaina - 20 mars 2007 22:45

Så här fin present hade jag turen att få ifjol.Det är en ståltrådsfigurin utav den halvfinske kreatören "Jokkim Tuntturivouri" (med reservation för stavningen!) Egentligen ska den stå på en liten ädelträ-platta, men den har tyvär förkommit.Den sku förmodligen vara svindyr komplett, men för mig är den oerhört värdefull oavsett avsaknaden av piedestal:Det är nämligen Sonen som gjort den till mig!Vi hade en pysseldag å använde oss av material från förpacknings-insamlingen samt återvinningssoporna; Sonen hittade igen den gamla matlagnings-silen å VIPS! hade Han klippt till å format "Den kissnödige DurkslagsMannen"!Nu står den på en hylla som jag ofta går förbi å den får mig alltid att smila till: -Vilken go´å fantasifull unge Han är... (puss i pannan Pojken Min!)Sov Gott!=0)

Av elaina - 19 mars 2007 19:49

Lite av vad livet lärt mig; När jag var yngre så vägde jag betydligt mindre. Jag behövde aldrig hålla in magen när jag hade en snäv jumper. Men jag va ändå aldrig riktigt nöjd med det jag såg, trodde sällan att jag dög. Tyckte alla andra va mycket bättre än jag, att om jag inte va duktig vad va jag då? Kunde känna mig helt värdelös, fastän många påstod motsatsen, men så sa dom ju bara för att vara snälla...Nu när jag är äldre, och klokare, har min kropp gjort sig fri. Jag är inte längre bunden av ett osunt modeideal. Jag vet att jag duger länge, bara jag ser till å sköta min hälsa. Det finns matglädje där min midja satt en gång och trivselvikt är den jag känner mig bekväm i = 80kilo KÄRLEK! Och den äkta kärlek jag änteligen funnit är ovärderlig! Mina skor må vara två storlekar större, om fötterna alls ska gå i, men mina steg är mer självsäkra å jag går hellre mina egna vägar än i någon annans fotspår. Klackar tar jag till när det är fest å sätter i taket!Livet har lärt mig, att det spelar ingen roll vad som händer eller hur svårt allt känns idag; livet går vidare och imorgon blir en bättre dag, om inte annat är den ny! Å att egentligen så är det inte så illa när det är riktigt j#¤*a dåligt, för då kan det ju egentligen bara bli bättre!Jag har lärt mig att skaffa sig pengar och saker, inte är detsamma som att skapa sig ett liv. Det är vad man gör och vilka vänner man omger sig med som ger ett bra liv. Och att det finns valmöjligheter, det gäller bara att göra bra val.Jag har lärt mig att livet ibland ger mig en andra å t.o.m 3e chans. Det gäller bara att se möjligheterna istället för problemen! Å att ta chanserna när dom kommer.Jag har lärt mig, att när jag beslutar något direkt från hjärtat så har jag också oftast tagit rätt beslut. Och oftast är det så att jag ångrar bara det jag inte gjorde.Jag har lärt mig att även om jag har en dålig dag så behöver jag inte ge andra det. Det gangnar inte mig själv om jag ältar eländet. Om jag istället sådana gånger än mer unnar mig bra å positiva saker så blir det mer balans. Det jobbiga blir liksom mer hanterbart om det inte är förhärskande.Jag har lärt mig att när det ges tillfälle sträcka ut handen till någon och att alla behöver en varm tanke eller en vänlig klapp på axeln. Nästa gång kan det vara jag som behöver omtanken och ett leende kan göra en hel dag!Jag har lärt mig att människor kommer att glömma bort vad dumt jag sagt och saker jag gjort fel, men de kommer aldrig att glömma när jag fick dem att känna sig betydelsefulla. OCH jag kommer heller aldrig glömma hur bra dom fick mig att må...

Av elaina - 18 mars 2007 18:27

Har just ätit söndagsmiddag å måste smälta både den å alla intryck från dagens föreställning av Elvis! Är alldeles varm i hjärtat av stämningen på Cirkus:VILKEN SHOW; sån scen-närvaro, vilka sång-talanger, proffsig scenografi å ljussättning. Åsså charm så hälften vore nog! Jag råder allesammans att om ni har möjlighet :Gå å upplev GladaHudik Teaterns musicalteater ELVIS!(foto:Per Trané, tack för lånet...)

Av elaina - 18 mars 2007 01:59

Efter en låååååång å arbetsam dag säger vi GODNATT å SOV GOTT!i morron ska jag å min jobbarkompis "PiaLotta" åka å se/höra på GladaHudikTeaterns ELVIS på Cirkus! Dä ni!=0)

Av elaina - 18 mars 2007 01:29

Tänk vi hann få i oss mat oxå ikväll fastän det blev sent!Gott även att komma hem efter att ha kört hyllor, varit på IKEA, planerat,dividerat, reviderat å återfått entusiasmen!Huvudsaken är att det är enad front fram-emot Framtiden!Jag har ett cirkel-runt kort där det står; "Varför ska Du tänka på gårdagen? Det är framtiden Du ska intressera Dig för. Ty det är där Du ska tillbringa resten av Ditt liv..."Tycker det är en stor sanning. Något att begrunda lite nu å då ... Sen såg vi filmen "A beautiful mind" med Russel Crowe å snyfta ikapp...=0)

Av elaina - 17 mars 2007 22:15

Lördags-kvällens fräckis:

Ett gäng tjejer hade möhippa för sin väninna och det blev vin, strippande grabbar, spex och upptåg, men även presenter. Den ena presenten var en svart monsterdildo.

Dagen efter när den blivande frun satt i bilen på väg hem så sneglade hon på monstret som låg i framsätet bredvid henne. Hon tänkte att detta kunde hon inte hålla på med som nygift. Så hon vevade ner rutan och slängde ut dildon, varpå den landade på bilen bakom:
*PANG* Rakt på pryda Britts vindruta. I bilen satt även hennes son Åke sju år.

- VAD VA DET?!?, skrek LillÅke.
MammaBritt, som ju var pryd, svarade lugnt:
-Det var bara en insekt, lilla vän.
-Jasså, men vilken jävla balle den hade!

fniss...
=0)

Av elaina - 17 mars 2007 12:02

Så då va den lördags-obligatoriska badrumsstädningen klar.När jag ändå va i städartagen skura jag ur undulatburen oxå: Paloma va under tiden helt nöjd att gå omkring på köksbordet, letandes efter små ätbara smulor efter vårat frukosterande.Blev irriterad när jag inte hitta lilla flaskborsten, den brukar alltid ligga i korgen där vi har alla undulatgrejjer. Men nu va den puts-väck, misstänker att Dotra lagt beslag på den till nå´t projekt: Hitta igen en gammal utjänt tandborste när jag leta på hennes rum, den funka väl någorlunda att göra rent vatten-automaten med.Fyllde även på snäckskal i sandkoppen, efter att jag skurat den. Våran undis hon går nämligen aldrig ner på golvet mer än av misstag om hon råkar trilla ner dit, så vi har en av matkopparna fylld med sand+skal, där hon kan picka i sig lite sån´t vid behov.Å ikväll blire fest: då hänger vi upp en hirskolv som lördags-godis!Själva ska vi nog frossa loss med en mega-king-size skål med popcorn!Det är nå´t att se fram emot: hela da´n ska vi nu ägna oss åt Kärbons lägenhet som vi/han ev. ska lyckas hyra ut till en arbetskamrat.Hoppas er lördag blir bra å att ni har SOL där ni är...=0)

Presentation

Gör mig glad: skriv en rad!

KattFnatt

Fråga mig

8 besvarade frågor

OMRÖSTNING!

Vad tycker Du om FISKBULLAR?
 JätteGOTT! speciellt i hummersås...
 Jovars, helt OK vardagsmat.
 Njaaa, finns det inget annat så...
 URS, inget vidare!
 FY! över min döda tunga!
 Sa Du kattmat?

Samma datum tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

HUMOR!

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards